Cемінар-практикум вчителів хімії

2016-10-18

/Files/images/СЕМІНАР5.JPG

18.10.2016р. у загальноосвітньому навчальному закладі І-ІІІ ступенів №10 відбувся міський семінар-практикум вчителів хімії «Диференціація та індивідуальний підхід на уроках хімії». Учасники семінару – вчителі хімії міста. Із вітальним словом до присутніх звернулася директор Петренко Т.І. Заступник директора з навчально-виховної роботи Харитонова О.Г. ознайомила вчителів з історією закладу та розповіла про досягнення педагогічного колективу.

Цікавим та змістовним був урок хімії у 8-А класі «Характеристика хімічних елементів №1-20 за їхнім місцем у періодичній системі та будовою атома», який провела вчитель ІІ кваліфікаційної категорії Кирпита Л.В.

Позитивних емоцій та веселого настрою додав виступ екологічної агітбригади учнів старших класів «Земля – наш спільний дім!».

На засіданні круглого столу підведено підсумки семінару. Вчитель хімії НВК «Олександрійський колегіум- спеціалізована школа» Бойченко С.М., у своєму виступі розповіла про досвід роботи з теми «Розв’язання задач на визначення формули неорганічних речовин» ; вчитель хімії НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів №19, ДНЗ «Лісова казка» Стороженко А.В., поділилася досвідом проведення хімічних квестів як одного із видів позакласної роботи з хімії. Завершенням засідання стало підведення підсумків роботи та окреслення кола завдань, над якими вчителі хімії будуть працювати під час наступних зустрічей. /Files/images/СЕМІНАР.JPG/Files/images/СЕМІНАР 1.JPG/Files/images/СЕМІНАР 2.JPG/Files/images/СЕМІНАР 3.JPG/Files/images/СЕМІНАР 4.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 197