• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Практичний семінар учителів фізичного виховання та Захисту Вітчизни

Практичний семінар учителів фізичного виховання та Захисту Вітчизни

2017-11-16

/Files/images/39.JPG

Патріотизм не закладений у генах,

він явище соціальне по своїй природі,

і тому не успадковується, а формується.

Патріотизму не вчать, його виховують

16.11.2017р. у нашому закладі відбувся практичний семінар учителів фізичного виховання та Захисту Вітчизни на тему: «Форми та методи військово-патріотичного виховання учнів на уроках фізичної культури та Захисту Вітчизни».

Візитівка закладу була представлена директором Петренко Т. І.

Із вітальним словом до всіх присутніх звернулася Хейнолайнен Л.Г., методист УОМС. Вона наголосила, що тема семінару надзвичайно актуальна для нашого сьогодення.

Свій досвід роботи з питань національно-патріотичного виховання презентував учитель закладу Узлов О.М., спеціаліст вищої категорії, учитель-методист.

Темі патріотичного виховання в системі викладання предмету Захист Вітчизни присвятив свій виступ вчитель НВК «Олександрійський колегіум – спеціалізована школа» Тухар В.М.

Спортивно-патріотичне свято «Козацькі розваги» організували та провели вчителі фізичного виховання Узлов О.М., Кравченко О.М. та вчитель музичного мистецтва Майгур С.Ф. Під час заходу учні продемонстрували своє вміння у подоланні смуги перешкод, збиранні та розбиранні автоматів, одяганні костюмів хімзахисту, а також показали свою витривалість, спритність та високу фізичну форму./Files/images/30.JPG/Files/images/31.JPG/Files/images/32.JPG/Files/images/33.JPG/Files/images/34.JPG/Files/images/36.JPG/Files/images/35.JPG/Files/images/37.JPG/Files/images/38.JPG/Files/images/40.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 317