• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • "Майбутні захисники Вітчизни" (свято для учнів 6-х класів до Дня Збройних Сил України)

"Майбутні захисники Вітчизни" (свято для учнів 6-х класів до Дня Збройних Сил України)

2017-12-06

/Files/images/000.JPG

06.12.2017р. у загальноосвітньому навчальному закладі І - ІІІ ступенів №10 відбулося свято для учнів 6-х класів до Дня Збройних Сил України «Майбутні захисники Вітчизни». Організувала та провела його вчитель історії Товпаш О.П. Мета заходу: сприяти патріотичному вихованню учнів; пробуджувати національну самосвідомість; розвивати розумові та фізичні здібності, кмітливість і спритність; виховувати моральні, естетичні якості, почуття патріотизму.

Спочатку до дітей із вступним словом звернулася Товпаш О.П. Вона наголосила на тому, що незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік Української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах від Київської Русі до Другої світової війни. І сьогодні солдати і офіцери Збройних сил України гідно продовжують традиції своїх батьків і дідів.

Потім розпочалася конкурсна програма, під час якої хлопці та дівчата 6-х класів продемонстрували свою кмітливість, спритність та завзятість. Участь у змаганнях взяли також батьки учнів, які активно допомагали їм у виконанні завдань. Діти показали, що у майбутньому вони готові стати на захист своєї Батьківщини./Files/images/0.JPG/Files/images/1.JPG/Files/images/02.JPG/Files/images/03.JPG/Files/images/04.JPG/Files/images/05.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 223