• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Обласний семінар голів районних та міських комітетів профспілки працівників освіти і науки України

Обласний семінар голів районних та міських комітетів профспілки працівників освіти і науки України

2018-09-21

/Files/images/1.7.JPG

19, 20, 21 вересня 2018 року в м. Олександрія відбувся обласний семінар голів районних та міських комітетів профспілки працівників освіти і науки України.

У рамках робочого візиту, напередодні святкування 100-річчя з дня народження В.О.Сухомлинського, група голів профспілки завітали і до нашого закладу з метою обміну досвідом по тісній співпраці між адміністрацією і членами профспілки. Наш заклад 22 роки є одним із опорних закладів області по впровадженню ідей В.О. Сухомлинського в практику своєї роботи.

Директор закладу Петренко Т.І. повідомила присутнім, що в 2014 році наш колектив отримав нагороду в обласному конкурсі на кращий колективний договір. Гості були приємно вражені майстернею трудового навчання, комп’ютерним класом, актовим залом та їдальнею. Директор наголосила, що осучаснені приміщення ми отримали у подарунок від випускника закладу, мецената, почесного громадянина міста Поляцького А.В., який бере активну участь у житті закладу.

Виконуючий обов’язки голови обласної профспілки Петров С.Ю., на згадку про зустріч, подарував добірку літератури, присвячену Світлому генію Павлиша В.О.Сухомлинському./Files/images/1.3.JPG/Files/images/1.2.JPG/Files/images/1.4.JPG/Files/images/1.5.JPG/Files/images/1.8.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 163