Змістовне дозвілля учнів

2018-10-26

/Files/images/1 (3).jpg

Сьогодні перед дитиною відкриті необмежені можливості для розвитку її здібностей. І завдання батьків і педагогів допомогти їй реалізувати себе. Свій творчий потенціал учні загальноосвітнього навчального закладу І-ІІІ ступенів №10 можуть розкрити під час занять у різноманітних гуртках та секціях. Їх робота проводиться за такими напрямками: національно-патріотичний, художньо-естетичний, декоративно-ужитковий, хореографічний, спортивний.

Для учнів початкових класів діє гурток «Абетка творчості», на заняттях якого вони навчаються шити голкою. Діти малюють ескізи викрійок, за якими створюють м’які іграшки. Для їх виготовлення вони використовують різні види тканин, урізноманітнюють декоративне оформлення своїх виробів.

Удосконалити свої вміння та навички діти мають змогу під час занять гуртка «Креативне рукоділля» для учнів 5-8 класів. Вони здобувають ази швейної справи, навчаючись працювати на нових швейних машинках.

Ми намагаємось створити усі умови, щоб дитинство було наповнене змістовною і цікавою діяльністю, яскравими та радісними враженнями./Files/images/дозвілля (1).jpg/Files/images/дозвілля (2).jpg/Files/images/дозвілля (3).jpg/Files/images/дозвілля (5).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 183