Навчання з впровадження Google Workspace

2022-11-02

/Files/images/306.jpg

02.11.2022 року у нашому закладі відбулися навчання з впровадження Google Workspace.

У зв’язку із запровадженням воєнного стану, усіх здобувачів освіти та педагогічних працівників освітнього закладу переведено на дистанційну форму навчання/роботи.

З метою злагодженого та якісного проведення навчання, заклад зареєстровано на платформі Google Workspace.

Google Workspace — це пакет спеціалізованого хмарного програмного забезпечення й інструментів для спільної роботи від компанії Google

Це проста й зручна платформа для роботи, усі сервіси якої інтегровано між собою. Вона заощаджує час і допомагає навчатися/працювати продуктивніше.

G Suite for Education містить Google- клас Це платформа, в якій створено віртуальні класи, через електронну пошту додано до них (класів)наших реальних учнів, ставляться завдання в спільному структурованому просторі всім школярам або вибірково, оперативно здійснюється обмін інформацією, створюються індивідуальні учительські завдання або додаються завдання з інших платформ.

Учителями проводяться відеоуроки в GoogleMeet.

Відеозустрічі Meet шифруються під час передачі сигналу, а ввімкнені за умовчанням засоби захисту від порушень допомагають додатково убезпечити спілкування.Meet містить спеціальні додатки для пристроїв IOS та Android.

Шановні батьки здобувачів освіти! Маємо велике прохання про допомогу з Вашого боку!

· Просимо створити належні умови для дистанційного навчання Ваших дітей (наявність технічних пристроїв, доступ до мережі Інтернет тощо);

· Здійснювати щоденний систематичний контроль за вхід Ваших дітей у віртуальні класи, створені на платформі Google Workspace;

· Контролювати присутність Ваших дітей на відеоуроках (усіх здобувачів освіти 1-11-х класів зареєстровано в Meet);

· Контролювати виконання Вашими дітьми завдань, заданих учителями;

· Звертатися до адміністрації освітнього закладу з пропозиціями/зауваженнями/порадами в питанні ефективності організації дистанційного навчання у нашому освітньому закладі.

Шановні батьки! Дякуємо за співпрацю та розуміння!!!/Files/images/304.jpg/Files/images/303.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 45